Καλοκαιρινός Γάμος στο Μουσείο Οίνου

Posted by fertilia 03/04/2024 0 Comment(s) Γάμος,

Για έναν καλοκαιρινό γάμο, οι δυνατότητες για δημιουργικότητα και εντυπωσιακά στοιχεία είναι ατελείωτες. Η επιλογή ενός χώρου με πολύ φυσική ομορφιά και φως, η ένταξη στοιχείων της φύσης στη διακόσμηση και η επιλογή φωτεινών και ζωηρών χρωμάτων που αντανακλούν την εποχή αποτελούν όλα τα στοιχεία για έναν όμορφο καλοκαιρινό γάμο. 

 

Η Ανδριανή και ο Μιχάλης επέλεξαν το Μουσείο Οίνου για το γάμο τους, είναι ένας χώρος ξεχωριστής αρχιτεκτονικής όπου η ζεστασιά της πέτρας, η διάχυτη γοητεία του κρασιού και οι αιωνόβιες ελιές αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία. Η επιλογή των λουλουδιών και τα χρώματα αντιπροσωπεύουν την εποχή και συμπληρώνουν την αισθητική του χώρου.  

 

Το μικρό εκκλησάκι στολίστηκε με γιρλάντα από τριαντάφυλλα καχάλα, μίνι τριαντάφυλλα σε λευκή και ροζ απαλή απόχρωση, ευκάλυπτο, χρυσάνθεμα κεφαλάτα σε πορτοκαλί και μωβ αποχρώσεις, λυσίανθο και δελφίνιο λευκό. Η Ανδριανή για την νυφική της ανθοδέσμη επέλεξε λευκές τουλίπες. Η επιλογή αυτή εκπέμπει κομψότητα, απλότητα και συμβολίζει το νέο ξεκίνημα και την αληθινή αγάπη.

 

 

Photography

George Katsaros

 

                                                                                                           Venue

                                                                                                           Markou Wine Museum

 

 

 

 

             

 

 

                             

 

               

 

                            

 

 

              

                                                        

 

                            

 

 

              

 

Ετικέτες: Γάμος